Kiremitte alabalık  genelde balık boyutlarında bir kişilik ve ya tolu yemeklerde büyük kremit tavlarda pişirilir ,

Malzemeler:

50 Gr Sana Klasik
2 Adet yeşil biber
4 Adet Domates
3 Diş sarımsak
1 Adet limon
2 Adet alabalık
6 Adet taze mantar

Hazırlanışı:

Önce balıklarımız temizlenir, yıkanır ve tuzlanır.Biraz karabiberle ovalanır.Kiremit kapların içi SANA KLASİK ile yağlanır, üzerine kırmızı biberserpilir. Balıklar biri aşağıda biri yukarı şekilde dizilir. Üzerlerine doğranmışdomates, biber, maydanoz, mantar konur. Sarımsaklar soyulup bütün ilave edilir. Süslemek için kenarlarına ortadan kesilmiş domates ve dilimlenmiş limonkonur.Üzerlerine SANA KLASİK parça parça konur. 200 derece fırında 20 dk. pişirilir. pişmesine yakın kaşar peyniride ilave edilir. 5 dk. daha kızartılır.