Bıldırcın Sac Kavurma Tarifi

Bıldırcın sac kavurması Yemek Tarifi

Bıldırcın Sac Kavurma Tarifi
Malzemeler:


10 adet temizlenmis bıldırcın


1 paket margarin


6 adet ince doğranmıs soğan


5 dis kıyılmıs sarımsak


kimyon


 karabiber


domates
 tuz


10 adet cin biberi


Hazırlanışı:

Öncelikle atesin üzerine sacımızı koyuyoruz;margarini sacın içinine bırakarak kızarmasını bekliyoruz ve çok hafif yağa tuz atıyoruz ; ince kıyılmıs soğanı ve biberleri kızarmıs yağın içine atarak sararmasını bekliyoruz;


4e veya 5 e parçalanmıs bıldırcınlarıda içine bırakıyoruz;bıldırcınlar iyice haslandıktan sonra doğranmıs domatesimizi de atıyoruz: sonra sarımsağı ve baharatları içine atarak + acılı isteyen olursa cin biberlerini de atarak yemeğin pismesini bekliyoruz eğer sulu olmasnı isterseniz 1 çay bardağı sıcak suyuda yemek tam pismeden katabiliriz,


Afiyet olsun.   




Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. [...] Bıldırcın Avı Tarih: 22.09.2012 10:09 Yenibosna avcılar derneği ve Romanya da yapılan bıldırcın avlarına ayit [...]

    YanıtlaSil